Hoe M3GAN te bekijken: aanvangstijden en releasedatum - Film (2024)

  • Categorie: Film

Je zou waarschijnlijk moeten vluchten.

Hoe M3GAN te bekijken: aanvangstijden en releasedatum - Film (1)

Het is veilig om te zeggen dat de meeste horrorfans inmiddels redelijk goed bekend zijn met het heerlijke subgenre van spookachtige poppen. Chuckie (die zijn debuut maakte in de slasher van 1988 Kinderspel ) en Annabel (die haar eerste korte optreden maakte in 2013 Het toveren ) zijn misschien wel de meest gangbare en bekende voorbeelden. De twee zijn sindsdien in hun eigen lucratieve en populaire franchises verschenen. De campy, chaotische en vaak luchtige horror die alleen kan komen van zoiets bizars als een spookpop, mag niet over het hoofd worden gezien. Dit jaar is er een nieuw kind in de buurt. Maak kennis met M3GAN (of Model 3 generatieve Android). M3GAN, gemaakt door roboticus Gemma, is geprogrammeerd om de beste vriend van een kind en de helpende hand van een ouder te zijn. Gemma, die moeite heeft om voor een eenvoudige kamerplant te zorgen, zit tot over haar oren in de problemen als ze onverwachts de voogdij over haar nichtje krijgt nadat de ouders van het meisje plotseling zijn omgekomen bij een auto-ongeluk. Daarom schenkt ze haar nichtje haar grootste creatie: M3GAN. Gemma programmeert M3GAN om op te treden als de onwankelbare beschermer van het kind, en de twee krijgen al snel een onbreekbare band. Het duurt echter niet lang voordat Gemma merkt dat de pop een beetje te zelfbewust is... en meer dan een beetje overbezorgd.

Allison Williams ( Meisjes ) speelt Gemma, een roboticus en de maker van M3GAN. Violet McGraw ( Het spook van Hill House ) speelt Gemma's nichtje Cady. Amie Donald ( Zoetekauw ) speelt M3GAN, met Jenna Davis ( Ravens huis ) die de stem geeft. Deelnemen aan hen zijn Ronny Ching ( De dagelijkse show ), Brian Jordaan Alvarez ( Wil en Grace ), en Lori Dungey ( Power Rangers ) in verschillende functies. Blijf lezen om erachter te komen hoe je scifi-horror kunt kijken M3GAN .

Hoe M3GAN te bekijken: aanvangstijden en releasedatum - Film (2)

VERWANT: 'Friends To the End': 10 meest angstaanjagende poppen in de horrorgeschiedenis

man in hoogkasteel seizoen 4

Wanneer is de releasedatum van M3GAN?

Filmen voor M3GAN vond plaats in de zomer van 2021 in Los Angeles, Verenigde Staten, en Auckland, Nieuw-Zeeland. Anderhalf jaar later, M3GAN's wereldpremière vond plaats in Los Angeles in december 2022. M3GAN zou oorspronkelijk op 13 januari 2023 voor een groter publiek worden uitgebracht. De film werd echter naar voren gehaald vanwege planningsconflicten met andere films. M3GAN verschijnt nu op 6 januari 2023.

Kijk de M3GAN-aanhangwagen

Universal Pictures heeft twee trailers vrijgegeven voor M3GAN op hun officiële YouTube-kanaal. De eerste werd uitgebracht op 11 oktober 2022 en begint met roboticus Gemma die haar onlangs overleden nichtje Cady verwelkomt in haar huis. Gemma realiseert zich bijna onmiddellijk dat ze ver uit haar diepte is, maar ze slaagt erin om een ​​connectie te maken met het rouwende meisje door de jongere kennis te laten maken met haar meest trotse creatie en 'perfect speeltje', M3GAN. Cady brengt M3GAN naar huis en Gemma legt uit dat de pop is geprogrammeerd om te voorkomen dat Cady ooit emotionele of fysieke schade ervaart. Cady en M3GAN sluiten al snel een onbreekbare vriendschap, waarbij M3GAN naadloos opgaat in hun nieuwe gezinsleven. Natuurlijk duurt het niet lang voordat Gemma iets ongewoons begint op te merken. Het vreemde gedrag van M3GAN begint klein met af en toe een terloopse opmerking, zoals het ondermijnen van Gemma's regels voor Cady tijdens de maaltijden, en niet stoppen wanneer ze dat zou moeten. Al snel richt ze een chaotische ravage aan bij iedereen die Cady's pad kruist, wat gevaarlijke en dodelijke gevolgen heeft. De tweede aanhangwagen werd uitgebracht op 7 december 2022, en daarin zien we veel meer van de zich ontvouwende persoonlijkheid van M3GAN. Ondanks het opruiende incident waarbij Cady plotseling en tragisch wees werd, is het duidelijk te zien aan de gebeurtenissen die we in deze tweede trailer te zien krijgen dat de film zichzelf niet al te serieus dreigt te nemen. De gewelddaden van M3GAN lijken creatief en hilarisch, en het zou nalatig zijn als we die geweldige dansbewegingen niet noemen... geen woordspeling bedoeld.

Komt M3GAN naar bioscopen?

M3GAN zal worden vrijgegeven door Universele afbeeldingen in theaters in de Verenigde Staten op 6 januari 2023. Fans in het Verenigd Koninkrijk zullen echter nog wat langer moeten wachten, aangezien de oorspronkelijke releasedatum daar nog steeds staat. M3GAN zal op 13 januari 2023 in de bioscoop verschijnen in het Verenigd Koninkrijk.

M3GAN aanvangstijden

U kunt de volgende links gebruiken om te controleren op M3GAN aanvangstijden en kaartjes bij een theater bij jou in de buurt:

Verwant: Allison Williams reageert op virale 'M3GAN'-memes en dance-remixen

Is M3GAN beschikbaar om te streamen?

Hoe M3GAN te bekijken: aanvangstijden en releasedatum - Film (3)

Waar en wanneer is nog niet bekend M3GAN zal beschikbaar zijn om te streamen. Op dit moment zal de film exclusief in de bioscopen te zien zijn. Vergeet niet uit te kijken naar onze dekking van M3GAN om als eerste te weten wanneer de film beschikbaar is om te streamen.

Films vergelijkbaar met M3GAN die nu beschikbaar zijn om te streamen

Kwaadaardig (2021): Geregisseerd en mede geschreven door James wan (die ook mee schreef en produceerde M3GAN , evenals gerichte termijnen in Het toveren en Verraderlijk franchises), Kwaadaardig volgt Madison, een geadopteerde vrouw die geen herinneringen heeft aan haar leven vóór haar achtste. Wanneer Madison een traumatisch hoofdletsel oploopt, krijgt ze verontrustende visioenen van gruwelijke moorden. Met de hulp van haar zus begint Madison haar afkomst te onderzoeken. Leuk vinden M3GAN , Kwaadaardig is een belachelijke, leuke horror die zichzelf niet al te serieus neemt.

Kijk op HBO Max

Annabelle: Schepping (2017): Een voorloper op Annabel (2014), Annabelle: Schepping verkent het huiveringwekkende begin van de spookpop. Na het tragische verlies van hun enige dochter stellen de Mullins hun uitgestrekte huis open voor een groep wezen en hun voogd, zuster Charlotte. De kinderen krijgen te horen dat ze zich thuis moeten voelen, maar het is hen verboden de slaapkamer van de overleden dochter van Mullins binnen te gaan. Echter, Janice (niet in staat om buiten te spelen met de anderen vanwege polio) verveelt zich en sluipt de verboden kamer binnen, waarbij ze per ongeluk een kwaadaardige gruwel loslaat.

Kijk op Hulu

Kinderspel (1988): Als je een horrorfan bent, ben je waarschijnlijk bekend met Chucky, de blauwdruk voor het spookachtige pop-subgenre. Kinderspel was de eerste film met de iconische roodharige dreiging. De film begint met seriemoordenaar Charles Lee Ray die op het punt staat gepakt te worden. De dodelijk gewonde Charles rent echter een speelgoedwinkel binnen en brengt zijn ziel binnen enkele seconden over in een Good Guy-pop. Hij wordt dan verondersteld dood te zijn als de politie zijn lichaam vindt. Enige tijd later krijgt de zesjarige Andy een Good Guy-pop cadeau voor zijn verjaardag, waardoor Charles - die nu Chucky is en in de pop woont - de perfecte gelegenheid krijgt om zijn terreurbewind opnieuw te beginnen.

Kijk op HBO Max

Hoe M3GAN te bekijken: aanvangstijden en releasedatum - Film (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Laurine Ryan

Last Updated:

Views: 5753

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Laurine Ryan

Birthday: 1994-12-23

Address: Suite 751 871 Lissette Throughway, West Kittie, NH 41603

Phone: +2366831109631

Job: Sales Producer

Hobby: Creative writing, Motor sports, Do it yourself, Skateboarding, Coffee roasting, Calligraphy, Stand-up comedy

Introduction: My name is Laurine Ryan, I am a adorable, fair, graceful, spotless, gorgeous, homely, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.